top of page
Hoe vervang ik een HEPA filter?

Uw HEPA filter is aan vervanging toe maar u weet niet zo goed hier aan te beginnen? Bekijk de video en leer hoe u zelf de filter van uw Rainbow® SRX vervangt. 

MEER WEERGEVEN
Hoe reinig ik de separator?

Het is aangeraden om zo frequent mogelijk de separator van uw Rainbow® toestel te kuisen. Indien u niet weet hoer u hieraan moet beginnen, kan je de video bekijken. Let op! Uw separator van de Rainbow® SRX moet steeds hard genoeg aangedraaid worden.

MEER WEERGEVEN
Hoe berg ik mijn Rainbow® op
na gebruik?

U kan veel doen om de levenduur van uw Rainbow® SRX te verlengen. In deze video vindt u de correcte manier om uw toestel na gebruik op te bergen. 

MEER WEERGEVEN
Hoe zit het met de garantie?

In deze video laten we je weten waarop je allemaal garantie hebt en voor hoelang. Omdat wij weten dat de Rainbow® onverslijtbaar is, heeft u 10 jaar garantie op de motor en elektronica van uw Rainbow® en 4 jaar op de accessoires. Natuurlijk geldt dit niet voor slijtage van bijvoorbeeld de haartjes op uw borstel en de HEPA filter.

MEER WEERGEVEN
Hoe gebruik ik de Timer Modus?

Uw nieuwe Rainbow®  SRX bezit nu een timer functie. Indien u meer informatie zoekt hoe u deze kan gebruiken kan u deze vinden in de handleiding of de bijhorende video.

MEER WEERGEVEN
Hoe blaas ik een verstopte slang uit?

Het kan natuurlijk gebeuren dat uw slang verstopt zit. In bijhorende video ziet u hoe u met de blaasfunctie uw verstopte buis kan uitblazen. 

MEER WEERGEVEN
Hoe vervang ik de PowerNozzle riem?

Na verloop van jaren kan het zien dat de aandrijfriem van de Power Nozzle los is gekomen. Uw accessoire bezit een vervangstuk. In bijhorende video zie je hoe je deze riem zelf kan vervangen.

MEER WEERGEVEN
Hoe gebruik ik de 4-level air flow controller?

Uw Rainbow® SRX bezit een functie waarbij u de snelheid van de lucht door de machine kan aanpassen. In bijhorende video wordt deze functie volledig uitgelegd. 

MEER WEERGEVEN
Hoe gebruik ik de air flow control vent op de PowerNozzle

In bijhorende video wordt uitgelegd hoe je de Air flow control vent op de Rainbow® SRX Power Nozzle kan gebruiken.

MEER WEERGEVEN
bottom of page